Om oss

Privat vård

Picture of HealthPrinsgatans Specialistklinik erbjuder hälsokontroller baserade på blodanalyser och medicinska undersökningar till individer och företag. Man kan välja mellan liten, normal och utökad hälsokontroll, den utökade hälsokontrollen inkluderar också ett läkarbesök. Vid besöket går din specialist grundligt igenom resultatet av blodanalysen och tittar närmare på hur man kan förebygga eller behandla eventuell sjukdom.

Hos oss kan du också komma om du enkelt och smidigt vill få kontakt med en doktor som kan hjälpa dig till rätt vård. Då kan vi bland annat erbjuda diverse undersökningar som till exempel röntgen av olika organ. Vår filosofi är att utgå från patientens historia och på så vis få en helhetssyn. Den ska ligga till grund för din undersökning och eventuella behandling.

På kliniken utför vi gastro- och koloskopier, men också mindre kirurgiska ingrepp, till exempel borttag av hemorrojder och hudförändringar.

Vision och mission

Vår vision är att ge människor chansen till ett friskare liv och en högre livskvalité. Vi tror att om individer får rätt behandling snabbt och effektivt, minskar lidande och onödigt långa sjukskrivningar. Det ska inte vara krångligt att få tag i rätt kompetens och när det är möjligt, bli hjälpta. Handläggningstider ska vara korta. Det kan vi bidra med genom att erbjuda patienter kontakt med en specialist som snabbt och effektivt kan identifiera ohälsa och behandla den.

 

Våra medarbetare

Dr. Adel Haghjoo

Verksamhetsansvarig. Utexaminerad läkare vid Umeå Universitetssjukhus. Specialist i allmänmedicin och allmänkirurgi.

Dr. Pejman Bahadorani

Specialist inom urologi och akutsjukvård.

Perla Stengarn

Lokalvårdare

Anna Thenberg

Undersköterska

Paulina Jacobsson

Utbildad magister i organisationspsykologi från Göteborgs Universitet. Journalistik och kommunikation samt statsvetenskap från Lunds Universitet och Cambridge University.

Specialiserad inom medicinsk kommunikation och internationella relationer.

Fredrik Öhrn

IT support